top of page

Expertisegebieden

Communicatieadvies &
Interim management
Communicatie en PR

Direct inzetbare expertise

Strategische mediaconcepten

Ontwikkeling en implementatie

Het ultieme pr platform voor uw achterban

Tailor-made uitgeefprojecten

kantoor2.jpg

Communicatie is een belangrijke ondersteunende factor in een organisatie. Daarom is het van belang dat de interne en externe communicatie goed op orde zijn. Wij helpen je graag je organisatie communicatie-minded te maken met tactisch en strategisch communicatieadvies of met hele praktische hulpmiddelen. Voor zowel korte of langlopende trajecten.

Multimediaal uitgeven en het creatief vormgeven van nieuwe strategische mediaconcepten. Hierin hebben wij voor onze klanten 

vele campagnes geïnitieerd. Hierbij kun je denken aan het ontwikkelen van een eigen huismagazine, het ontwikkelen van eigen 'apps' tot het creëren van concepten voor congressen/symposia, huisstijl, logo's en beeldmerken.

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met het op maat en in opdracht vervaardigen van specialistische vakinformatie in print voor diverse beroeps- en belangenorganisaties.

 

Zo geven wij onder andere in eigen beheer het vaktijdschrift: Therapeut, Coach en Counselor uit, het huismagazine voor de Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG) en het huismagazine van beroepsorganisatie van Natuurgeneeskundig Werkende Professionals. (NWP)

kantoor1.jpg
bottom of page